مدیرعامل آب منطقه ای:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کرمان، علی رشیدی مدیرعامل شرکت آب منطقهای کرمان در جلسه ستاد مدیریت بحران استان که با حضور استاندار در محل سالن شهید مرتضوی برگزار شد، گفت: امسال بیش از یک میلیارد مترمکعب سیلاب به سدهای استان وارد شد و از محل آب قابل تنظیم در سدها و رودخانههای اصلی و دائمی متصل به سدها هیچگونه بحرانی را شاهد نبودیم.
وی افزود: در راستای جلوگیری از دخل و تصرف و سازههای غیرقانونی در مسیر رودخانهها مطالعات تعیین حریم و بستر 139 کیلومتر از رودخانههای استان امسال انجام و اعلام عمومی شده است.
رشیدی تصریح کرد: مطالعات حریم و بستر رودخانهها از محل اعتبارات ملی متمرکز و استانی در حال انجام است و اعتبارات آن امسال دو برابر افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: مطالعات حریم ۲ رودخانه در شهربابک و منوجان در حال انجام است و آزادسازی کامل در مسیر آنها را امسال انجام خواهیم داد. مدیرعامل شرکت آب منطقهای کرمان همچنین از لایروبی 211 کیلومتر رودخانههای استان در یک سال گذشته خبر داد.
استاندار کرمان نیز در این جلسه به مدیران ابلاغ کرد تا به سرعت اقدامات و برنامههای پیشگیرانه خود را برابر بارندگیها و خسارت سیلابهای احتمالی اجرایی کنند.
وی افزود: دستگاههایی از جمله آب منطقهای، جهاد کشاورزی، راهداری، منابع طبیعی، فرمانداریها و شهرداریها به مسئولیتهایشان توجه داشته باشند تا با شروع بارندگیها، خسارتی نداشته باشیم. دکترفدائی گفت: فرمانداران موظف هستند با متصرفان برخورد کرده و حریم رودخانهها را آزادسازی کنند.
همچنین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان عنوان کرد: بنا به اعلام معاون جمعیت هلالاحمر کشور، ستاد مدیریت بحران استان کرمان به عنوان ستاد برتر کشور شناخته شده است.
دکتر سیدمصطفی آیتاللهی موسوی افزود: این موفقیت حاصل تلاش و همکاری مجموعه اعضای ستاد مدیریت بحران است.
وی با بیان اینکه فرمانداریها موظف بودند مانع تصرف حریم رودخانه شده و تصرفات شناسایی شده را برای تخریب به مراجع ذیصلاح معرفی کنند، گفت: از ساخت و ساز در حریم رودخانهها باید با جدیت جلوگیری و ممانعت شود. وی گفت: در زمان بحران، شهرداریها موظف هستند ماشینآلات از جمله ماشین آتشنشانی را در اختیار فرمانداریها قرار دهند تا در حوادث ایجاد شده امدادرسانی شود.