مدیرعامل آبمنطقه ای:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کرمان، مدیرعامل آب منطقه ای در خصوص فعالیتهای طرح احیاء و تعادل بخشی افزود: در حال حاضر به جز چهار سد جیرفت، سد نساء بم، سد شهید سپهبد قاسم سلیمانی (سدبافت) و سد تنگوئیه سیرجان که در حال حاضر تأمین آب شرب شهرستانهای جیرفت، بم، بافت و سیرجان را بر عهده دارند سایر شهرستانها و روستاها تماماً به آبهای زیر زمینی وابستهاند و به همین دلیل حفاظت کمی و کیفی و مدیریت منابع آب زیرزمینی استان، از اهمیت بالایی برخوردار است.
مهندس رشیدی اظهار داشت: باید از طریق برنامه ریزی مدون و درست، آبهای زیرزمینی را مدیریت کنیم تا در این راستا هیچ گونه کم و کاستی نداشته باشیم. وی خاطرنشان کرد: در این خصوص توانسته ایم در حفاظت از منابع آب استان، طرح احیاء و تعادل بخشی سفرههای آب زیرزمینی را با 15 پروژه مصوب کنیم و در این راستا اقدامات بسیار خوبی انجام شده است که از جمله آنها نصب حدود 8 هزار کنتور هوشمند بر روی چاههای دارای پروانه و پرومسلوب المنفعه نمودن 700 حلقه چاه غیرمجاز در طی سالهای گذشته می باشد.
مدیرعامل آب منطقه ای بیان داشت: در راستای حفاظت از منابع آب زیرزمینی بیش از 40 گروه گشت و بازرسی بطور شبانه روزی در سطح استان بصورت ویژه فعالیت میکنند تا از تعرض افراد به آبهای زیرزمینی جلوگیری شود. وی ادامه داد: در این خصوص طرحهای "همیاران آب" و "سازگاری با کم آبی" نیز در دست اقدام است. علی رشیدی افزود: یکی از اقدامات بسیار شایسته ای که در دولت تدبیر و امید انجام شد طرح سازگاری با کم آبی بود که تمامی مسئولین کشوری و استانی و همچنین ارگانهایی که مصرفکنندگان بزرگ منابع آبی بودند را گرد هم آورد و نهایتاً برای حل مسائل و مشکلات آب استان دست به دست هم دادند تا حفاظت منابع آب استان کرمان تحقق پیدا کند.
لازم به ذکر است؛ در این پروژه ائمه جمعه استان، استاندار کرمان، ریاست دادگستری، دادستانها، سازمان جهاد کشاورزی، اداره محیط زیست، سازمان صمت (صنعت، معدن و تجارت) و شرکت آب منطقه ای حضور دارند و خوشبخاته برنامه سازگاری با کم آبی استان از دو هفته گذشته، در کارگروه ملی نیز مصوب و ابلاغ شد.