به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کرمان، مهندس رشیدی طی مصاحبه ای اظهار داشت: مردم شریف استان کرمان با توجه به گرمی هوا و مصرف بیشتر آب در فصل تابستان، نهایت صرفه جویی در مصرف را داشته باشند. وی اضافه کرد: در استان کرمان 99 درصد تأمین آب از طریق چاههای آب زیرزمینی و منابع آب سطحی که قبلا بصورت قنات بوده و در اثر خشکسالی ها خشک و یا کم آب شده است، تأمین می گردد.
مدیرعامل آب منطقه ای در ادامه گفت: جهت تأمین آب شهر کرمان سه گزینه وجود دارد گزینه اول که کوتاه مدت است مجوز 7 حلقه چاه را به شرکت آب و فاضلاب داده ایم که قرار شده است به زودی وارد مدار بشود در همین راستا بر اساس بازدید بعمل آمده در تیرماه وارد مدار میشود و حدود 200 مترمکعب به شبکه آبرسانی اضافه میشود و بخشی از مشکلات آبی کرمان در همین تیرماه مرتفع خواهد شد. وی افزود: علیرغم محدودیتها و عدم تخصیص هر جا که شرکت آب و فاضلاب نیاز داشته باشد تخصیص آب را خواهیم داد.
مهندس رشیدی بیان داشت: دو طرح باقیمانده یکی میانمدت، آبرسانی از سد شهیدان امیرتیموری رابر هست و سامانه دوم که به زعم تمامی مسئولین زودتر پاسخگو خواهد بود و جواب میدهد انتقال آب از خلیج فارس که توسط صنعت از سیرجان و رفسنجان به سمت یزد در حال اجرا می باشد.
رشیدی خاطرنشان کرد: در کنار پروژه فوق، آبرسانی درازمدت داریم که متأسفانه به کندی پیش میرود در کیلومتر 127 کرمان رفسنجان محل تلاقی آبرسانی صنعت در حال اجرا داریم که 27 کیلومتر آن اجرا شده و 90 کیلومتر آن باقی مانده که باید بصورت ویژه اجرا شود و از طرف مسئولین در حال پیگیری است و اگر اعتبار بموقع به دست ما برسد اجرایی خواهد شد. وی در پایان تأکید کرد: اما آنچه حائز اهمیت هست در بحث آب اینکه هر چند طرح آبرسانی به کرمان اجرا بشود ولی مدیریت مصرف و صرفه جویی نباشد فایده ندارد و کم آبی جبران نخواهد شد بنابراین یکی از راههای جلوگیری از هدررفت آب و مصرف بی رویه آب، اجرای سند سازگاری با کم آبی در سطح استان است که در همین راستا کارگروه استانی در شرکت آب منطقه ای کرمان تشکیل شده و تاکنون جلساتی در این خصوص برگزار گردیده و نتایج مثبتی به دنبال داشته است و به امید خدا با اجرای سند سازگاری با کم آبی در 5 سال آینده یک میلیارد مترمکعب صرفه جویی در بخش های مختلف آب بخصوص در بخش کشاورزی خواهیم داشت.