در ابتدای این جلسه سینا روزبهانی سرپرست مدیریت روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کرمان ، در خصوص طرح سازگاری با کم آبی صحبت نمود و گفت : در راستای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی باید یک خط مشی کلی و همسو با دیگر نهادهای اجرایی استان ترسیم نمود .
وی علت عدم موفقیت کامل برخی از طرحهای مدیریت مصرف آب را فقدان تعامل و مشارکت با مردم در این زمینه دانست و از مدعوین خواست طرحهای اجرایی در مصرف آب و استفاده از این ظرفیت جهت برون رفت از بحران کم آبی را ارائه نمایند .
در ادامه این جلسه خانم مرجان رنجبر " مؤلف و پژوهشگر " به اجرایی نمودن برخی از برنامه های مصرف بهینه آب با همکاری و همیاری سازمان مردم نهاد اشاره کرد و افزود : سازمانهای مردم نهاد میتوانند پل ارتباطی مطمئنی بین مردم و مسئولین باشند .
در این جلسه آقای افشاری پور عضو کارگروه برنامه های توسعه بخش دهبکری نیز به نقش سمن ها در آگاه سازی مردم به وظایف اجتماعی خود در خصوص مصرف بهینه آب اشاره کرد و اظهار داشت : در هر مکان و زمانی آماده همکاری با صنعت آب استان هستیم تا از هدر رفت منابع آب جلوگیری نماییم .
سپس خانم نازنین رنجبر " دانشجوی کارشناسی بیوتکنولوژی و فعال مجازی " در این زمینه مشکل اصلی در این زمینه را عدم ارتباط با گروه سنی کودکان و نوجوان دانست و افزود : متأسفانه تاکنون هیچگونه برنامه و پویانمایی در این زمینه تهیه نشده است و ما میتوانیم با ساخت پویانمایی هایی برای این گروه سنی و معرفی یک شخصیت آبی و تبدیل آن به یک ویژند ملی ( برند ) فعالیتهایی را در این زمینه انجام دهیم .
در ادامه نیز خانم راسخ " مسئول کتابخانه شهید بهشتی شهرستان دهبکری و رابط فرهنگی بین مردم و دانش آموزان " مختصری از سابقه و فعالیتهای خود را در این زمینه ابراز نمود و یکی از راهکارها برای فرهنگ سازی مصرف آب را ابتدا فرهنگ سازی در بین گردشگران دانست و افزود ایجاد این فرهنگ در بین گردشگران بسیار مهم است چرا که هر یک از آنها از این روشها الگوبرداری نموده و به مثابه یک سفیر فرهنگی الگوها را در دیگر مناطق کشور اجرایی میکند . وی با بیان این نکته که حفظ محیط زیست و حفظ منابع آبی با هم رابطه ای تنگاتنگ دارند از فعالیتهای خود در کتابخانه دهبکری در جهت حفاظت از محیط زیست و منابع آبی سخن گفت . در پایان جلسه ، سینا روزبهانی ضمن تشکر از کلیه مدعوین قول حداکثر همکاری و حمایت در این زمینه با تمامی مدعوین را داد .