سخنگو و مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کرمان:
مهرابی با بیان اینکه آب بخشی از آب شهر بافت از این سد تامین می شود، عنوان کرد: شرکت آب منطقه ای کرمان در سال های گذشته نسبت به ساخت تصفیه خانه برای این سد اقدام نموده است که بهره برداری آن در حال حاضر در دست شرکت آب و فاضلاب می باشد.
در این رابطه سینا روزبهانی سخنگو و مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقهای کرمان گفت: فعالیت انسان همواره محیط زیست را تحت تاثیر قرار میدهد و حفظ کیفیت آب سدها به خصوص سد شهید سلیمانی بافت که تامین بخشی از آب شرب را نیز بر عهده دارد، از اهمیت زیادی برخوردار است.
روزبهانی با بیان اینکه در بهره برداری از سدها رهاسازی حق آبه زیست محیطی بر اساس ابلاغیه های مربوطه انجام می شود، تصریح کرد: سدها همچنین می توانند به طرز قالب توجهی مانع بروز خسارت ناشی از سیل شوند.
سینا روزبهانی افزود: در استان کرمان برداشت های آب سطحی درصد کمتری نسبت به برداشت از آب های زیرزمینی است و با توجه به طرح جامع تامین آب در استان کرمان مقرر گردیده است تامین آب شرب بخش های مختلف استان کرمان به سمت تامین آب از منابع آب سطحی و آب دریا انجام شود.
در ادامه، اصحاب رسانه و خبرنگاران از سد جیرفت بازدید کردند. مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقهای کرمان در مورد سد جیرفت نیز گفت: سد جیرفت، بزرگترین سد استان کرمان است که در شهرستان جیرفت بر روی رودخانه هلیل رود احداث شدهاست. وی افزود: ساخت این سد در سال 1363 آغاز و در اواخر سال ۱۳۷۰ عملیات اصلی ساختمان سد جیرفت به پایان رسید و در دیماه همان سال عملیات آبگیری آن آغاز شد.
سینا روزبهانی اظهار داشت: در اویل بهره برداری از این سد و پیش از آن که عملیات آبگیری سد به اتمام برسد، سد جیرفت با سیلی بسیار عظیم مواجه شد که بدون اینکه آسیبی به سد وارد شود، پذیرای سیل ورودی گردید.
وی در ادامه گفت: سد جیرفت یک سد بتنی دو قوسی است که به منظور کنترل سیلاب و روان آبهای فصلی، تامین آب شرب، کشاورزی و تولیدبرق ساخته شده است. روزبهانی افزود: سد جیرفت تنها نیروگاه برق آبی استان کرمان است که توان نامی تولید برق 32 مگاوات را دارد و در اواخر سال ۱۴۰۰ با حضور وزیر محترم نیرو پروژه آبرسانی به شهرهای جیرفت و عنبرآباد از این سد در جهت تآمین آب شرب شهرهای مذکور کلید خورد.