سخنگوی شرکت آب منطقهای کرمان عنوان کرد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای کرمان، بیگلری ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان و رئیس کمیته مذکور گفت: بایستی هر چه سریعتر برنامه ها و پروژه های پیشنهادی این طرح به عرصه روستاها انتقال یافته و طرحها اجرایی گردد.
در ادامه معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان عنوان کرد: این جلسه با دستور کار پیگیری برنامه دستگاهها در اجرای طرح تکام به منظور کاهش مهاجرت روستاییان به شهر و تثبیت جمعیت روستا با حل مشکلات روستاها در حوزه های باغبانی، زراعت، دام، آب و خاک، حمایت از زنان روستایی در حوزه های کار آفرینی و اشتغال، تامین نهاده های دامی، خرید تضمینی محصولات عشایر و روستا و تخصیص تسهیلات مالی به عشایر برگزار شد.
در این نشست اژدری نماینده دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان با اشاره به اهمیت آب در توسعه و تثبیت جمعیت در روستاها گفت: قرار است در این طرح تمام ظرفیتهای روستاهای شناسایی و از آن در مسیر دستیابی به توسعه روستاها استفاده شود.
وی افزود: راهبرد اصلی وزارت کشور، ارتقای کفایت و کیفیت حکمرانی روستاها است که قرارگاه جهادی آن شکل گرفته و هدف اصلی بر مهاجرت معکوس و اصلاح ترکیبی جمعیت روستاها است.
اژدری در ادامه تصریح کرد: این طرح راهبردی برای وسعتبخشی به حضور مردم در نقشهای توانمندسازی، تسهیلگری و کارآفرینی جهت ایجاد و استفاده از فرصتهای اقتصادی و فراگیرسازی تلاش برای اشتغالزایی پایدار و مطمئن در روستاها به ویژه در حوزه تامین امنیت غذایی کشور با همکاری دستگاههای اجرایی است.
وی با بیان اینکه 16 نظام در این طرح دیده شده است، تصریح کرد: هدف اصلی بر مهاجرت معکوس است و در کنار آن اهدافی چون مدیریت منابع آب در همه سطوح، آموزش و توانمندسازی دهیاران و تسهیلگران، نظام قوانین و مقررات روستا، خدمات بهداشت و درمان، کشاورزی، دامپروری، گردشگری، امور زنان، تعاون روستایی، مالی، فرهنگی، انجمن و تشکلها، نظام اجتماعی و آموزش و پرورش است.
سینا روزبهانی مدیر روابط عمومی و سخنگوی شرکت آب منطقهای کرمان نیز گفت: حفاظت و بهره برداری از منابع آب زیرزمینی در توانمندسازی و کارآفرینی روستاها نقش مهمی دارد و بایستی با آموزش دهیاران و اجرای طرح داناب در روستاها به اجرای این طرح کمک نمود. وی تصریح کرد: شرکت آب منطقهای کرمان برنامههای خود را در سه محور کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ارائه نموده است و اجرای طرحهای احیا و تعادل بخشی از جمله نصب کنتور و استفاده از مشارکتهای مردمی برای حفظ و نگهداری از منابع آب روستاها در نظر گرفته شده است.
در ادامه جلسه، برنامه ها و شاخص های اشاره شده در طرح تکام به تفکیک واحدها و دستگاههای عضو قرائت و مقرر شد در راستای رسیدن به اهداف و شاخصهای این طرح الزامات و نیازها جهت طرح و تصویب در جلسه آینده کمیته به سازمان جهادکشاورزی ارسال گردد.